Monet muut hommat ovat pitäneet kiireisenä koko syksyn ja alkaneen talven. Omatoimiset kuvausreissut ovat jääneet vähemmälle ja se harmittaa syvästi. Nyt sain kuitenkin aikaa itelle, ihan lahjaksi voi sanoa. Tänään katselin mitä olen saanut syksyn ja alkutalven aikana kuvattua ja kasasin muutaman kuvan tänne katseltavaksi.

Syksy on talven jälkeen minun lempi vuodenaika. Nyt kerkesin vain ihmetellä, kun lehdet tippuivat puista ja vastassa oli pimeä hetki. Muutaman kerran samoilin metsissä, yksin ja yhdessä.

Loppusyksystä muutamat mukavat illat nuotiolla ja yllätysrevontulia. Ne piristi kummasti. Talven tulon saattoi jo aistia ja toiveissa on ollu upeat revontulien täytteiset illat. Muutama onnistunut hetki on sattunu vapaiden aikaan. Yhdellä reissulla taivas on täyttynyt kokonaan revontulista.

Nyt talvi on taas tullut. Mukavaa, saa laittaa metsäsukset jalkaan ja ahkion perään. Hiihtää hiljaisuudessa kuutamon valaistessa maisemaa. Alkaa taas olla aika herätä henkiin pakollisen kesän jälkeen. Toivottavasti se tarkoittaa lisää kuvausreissuja luontoon ja harrastuksien pariin..

Terveisin, Timppa Veijalainen

14

7

10

9

12

13

8

11

6

16

4

3

15

5

1

2

Jätä kommentti